Köttkrog i Oklahoma city

IMG_2354

Efter visiten hos kungen i Graceland, Memphis bar det av mot väst igen mot ett kortare stopp i Oklahoma City. På vägen körde vi genom ösregn och störthagel och på sina håll hade träden belägrats med någon slags märklig frost trots att det egentligen var långt över nollan. Vi körde förbi fält efter fält med betande kor och inte långt senare var det dags att sätta tänderna i den godaste biff jag någonsin har ätit. Ever! När vi kom fram till Oklahoma City ringde vi en taxi och drog in till stan för att käka middag. Vi bad taxichauffören om råd var man kunde äta bäst steak och han propsade på att den bästa steak man kunde få fanns på Mickey Mantles steakhouse. Så vi gick dit. Väl där höll det på att bli katastrof MEN… det blev den absolut godaste middagen på hela resan!! SÅ galet god kan inte en köttabit vara.. Aldrig smakat dess like..

IMG_2358

Efter den goda middagen gick vi vidare i den faktisk väldigt folktomma staden, till Bricktown Brewery för att ta ett par öl och kolla in Oklahomabor. Det var väldigt kallt just den dagen vi var där och det hade precis varit någon slags hagelstorm så jag antar att det kan ha varit en anledning till att folk höll sig hemma.. Vår taxichaufför sa att det hade varit jättevarmt och fint vårväder hela veckan annars så vi hade väl bara otur. Hur som helst så var stadskärnan väldigt, väldigt fin med massor av uteserveringar längs med ån som rann mitt i stan så att besöka Oklahoma City under sommaren är säkert en hit!

 

IMG_2359

Väl inne på Bricktown Brewery blev det i alla fall ett par goda öl och det var en hel del folk därinne i värmen som likt oss trotsade kylan. Synd att vi inte hade mer tid för Oklahom City var förvånansvärt trevligt och jag hade gärna spenderat en kväll till i staden. 🙂
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s